Gratis verzending vanaf €79 (BE & NL)

Besteld voor 14u, volgende werkdag in huis

Hulp nodig? (+32) 011/19 23 25

Free Shipping on Orders €99
Afspraak maken >

Afspraak maken >

Fist bump

Over Optiek Pollers

De oorsprong van Optiek Pollers ligt in Houthalen-Helchteren, waar we sinds 2018 onze winkel hebben. Dankzij onze geweldige klanten hebben we de stap kunnen zetten om in 2022 een tweede winkel te openen in Lummen. En natuurlijk kan je ons ook online, via onze webshop, Facebook of Instragram, vinden. 
Wij zijn de opticien die je zoekt als je een persoonlijke en kwalitatieve aanpak belangrijk vindt. Zo zullen we altijd ruim de tijd nemen om je te begeleiden in je keuze, maar ook luisteren naar je specifieke situatie en daar ons professioneel advies op afstemmen. 
Binnen onze winkels ga je veel bekende merken tegenkomen, maar ook merken die een maatschappelijke meerwaarde vormen, zoals Belgische merken of stijlvolle brillen van gerecycleerd materiaal.
Het team, waarover je hieronder meer informatie kan lezen, wordt steeds bijgeschoold, zodat we de beste service kunnen voorzien altijd en overal.

We kijken uit om je te ontmoeten in Houthalen of Lummen.

Tot binnenkort?

TEAM
OPTIEK POLLERS

Maak kennis met ons team deskundigen. Constante bijscholing en jarenlange ervaring.

Afspraak maken >

Sanne Pollers - Optiek Pollers Houthalen

Sanne
Optometrist-orthoptist

Ondernemend, enthousiast en energiek, dat is Sanne. Als zaakvoerster gaat ze steeds voor 100% tevreden klanten. Ze staat je met haar kennis bij om een echte en oprechte persoonlijke aanpak te geven. Zo zorgt ze samen met jou voor de ideale oplossing, voor ieders budget.
Specialisaties: Professionele oogmeting, contactlenzen op maat en myopie management.

Lotte - Optiek Pollers Houthalen

Lotte
opticien

In 2020 maakte Lotte de overstap naar Optiek Pollers omdat ze een grotere meerwaarde wou zijn voor de klanten. Dat ga je ook merken in de winkel in Houthalen, waar je haar eeuwige lach kan bewonderen.
Ze geeft kinderen, ook bij een eerste bril, een vertrouwd en zelfzeker gevoel.
Specialisatie: Myopie management.

Cindy
opticien

Cindy is een ervaren en professionele opticien. Ze is klantvriendelijk en goedlachs. Ideaal om ons team te vervolledigen.
Specialisatie: Multifocale glazen.

David - Optiek Pollers Houthalen

David
Audioloog

David is onze audioloog. Met 20 jaar ervaring heeft hij al duizenden oren beter laten horen of ze juist beschermd. Door te kiezen voor onze audioloog ben je zeker dat je geholpen wordt door steeds dezelfde persoon, iemand die je gehoor kent. Het geduld en de vriendelijkheid zijn gewoon in de service inbegrepen 😉